覚lta Info
O 覚lti Kako do nas Vozni red Info Posjetite
O 外LTI kako do nas vozni red info posjetite
Apartmani Restorani Crkve Pla枡 Anketa
apartmani restorani crkve pla枡 anketa
Pla枡
覚ltanske uvale, mala carstva djevi鐶nskog mora i ti喨ne, pozivaju vas da provedete godi嗜ji odmor u izvornom ambijentu dalmatinskog otoka. Sa鑾vav喨 svoju ljepotu prave su oaze mira i mo枦a najve訛 vrijednost oto鑢e ponude.

Ne鑾jamNEネUJAM
Pla杪 u Ne鑾jmu je najve訛 na cijelom otoku. Jedna je od najljep喨h pla杪 na otoku, cijela je od sitnog pijeska koji u zanosnom zagrljaju s morem oslobaa duh i tijelo. Pla杪 se redovito odr杪va i 鑛sti, a uz nju postoje dodatni sadr杪ji poput tu啼va, dva pla柤a buffeta, vodeni tobogan, iznajmljivanje brodova, fast-food, tenis igrali嗾a i stolovi za stolni tenis.StomorskaSTOMORSKA

Ve詈na kupa訛 u Stomorskoj odlazi na jednu od brojnih prirodnih stijena uz obalu, koje su vi啼 nego pogodne za kupanje. Pje啾鐺njem mo枡te do詈 do atraktivnih ravnih plo鐶 ili klifova na kojima mo枡te u枴vati u samo詈. Glavna pla杪 nalazi se blizu centra mjesta, a nasuta je 嗟junkom.
MaslinicaMASLINICA
Kako je Maslinica mjesto bazirano na tradiciji, moderne pla枡 sa popratnim sadr杪jima ovdje nema. Manja pla杪 postoji u uvali Tepli Bok, ali stvarna vrijednost ovoga mjesta je to 嗾o se u doslovce svakoj uvalici mo枡 prona詈 osamljeni kutak za kupanje.

RogaROGAネ
Pla杪 u Roga鑾 zove se Banje. No 覚lta je specifi鈩a po tome 嗾o je doslovce svaka stijena potencijalno mjesto za kupanje. Tako se i u Roga鑾 vi啼 ljudi opredjeljuje za kupanje i sun鐶nje na stijenama uz more kojih ovdje ima u izobilju. Savjetujemo pje啾鐺nje do obli柤jih plo鐶 gdje mo枡te u枴vati u samo詈.
Informacije
Hrvatski English Deutsch
KONTAKT
 
KARTA OTOKA 外LTE
Karta otoka 覚lte
 
MJESTA NA 外LTI
Mjesta na otoku 覚lti
 
DALMACIJA-INFO
Dalmatia Info

 dzplus © 2008